نمایندگی بیمه البرز-کد: 4632

مشاوره و صدور انواع بیمه نامه

بيمه گر:شركت بيمه اي است كه مشخصات آن در بيمه نامه قيد گرديده و جبران خسارت احتمالي را طبق شرايط و مقررات بيمه نامه بر عهده دارد.

بيمه گزار
:شخص حقيقي يا حقوقي است كه اقدام به خريد بيمه نامه نموده و متعهد پرداخت حق بيمه است.

ذينفع بانك
:بانكي كه در آن بيمه گزار اقدام به گشايش اعتبار اسنادي كرده است به عنوان ذينفع بيمه نامه معرفي ميشود.

ذينفع
:شخص حقيقي يا حقوقي است كه بيمه گزار به عنوان ذينفع خود معرفي مي كند و حق مطالبه تمام يا قسمتي از خسارت وارد به مورد بيمه را دارا مي باشد.

مورد بيمه
:كالاهايي كه قرار است حمل شوند مطابق شرح كالا در پروفرما به طور روشن با درج تعداد، وزن و غيره

وسيله حمل:
كالا ممكن است به وسيله كشتي،كاميون،قطار، هواپيما و يا تركيبي از آن ها حل شود كه در پيش فاكتور مشخص شده است.

مبدأ
:در پروفرما مشخص شده است(origin) كشوري كه كالا از آنجا حمل مي شود.

مرز ورودي(از طريق):
معمولأ از يكي از مرزهاي مجاز ورودي كشور متناسب با وسيله حمل است.مثلاًبندرعباس يا مرز بازرگان و يا فرودگاه امام خميني.

مقصد
:كشوري كه قرار است كالا در آنجا به گيرنده تحويل داده شود.

نوع بسته بندي
:بسته بندي كالا نقش تعيين كننده اي در بررسي ريسك توسط بيمه گر دارد و مي تواند هنگام مشخص نمودن نرخ حق بيمه توسط بيمه گر در افزايش و يا كاهش آن تاثير پذير باشد.

حمل به دفعات
:ممكن است كالاي بيمه شده در چند نوبت حمل شود لذا بيمه گر حمل به دفعات را مجاز اعلام مي كند.

ترانس شيپمنت
:به معني انتقال كالا از يك وسيله حمل به وسيله حمل ديگر است.

نوع قرارداد خريد وفروش
:به منظور احتساب ۲۰% يا ۱۰% ارزش اضافي بايستي نوع قرارداد خريد مثلاً FOB، CFR و امثال آنها در بيمه نامه منعكس شود.

شماره وتاريخ پروفرما
:پروفرما سندي است كه در آن اطلاعات دقيق كالا توسط فروشنده براي خريدار(بيمه گزار)اعلام مي گردد.

كرايه حمل
:طبق تعريف قانون تجارت به ازاي حمل كالا اجرتي دريافت مي شود كه به آن كرايه حمل مي گويند.

ثبت سفارش
:شماره هشت رقمي كه توسط سازمان توسعه تجارت ايران مشخص ميشود.

نوع ارز
:معمولاً رسمي،آزاد درج مي گردد.

بارنامه
 : بارنامه دريايي مهمترين سند در حمل و نقل كالا در تجارت بين المللي مي باشد و به موجب بارنامه و با صدور آن ، متصدي حمل و نقل مسئوليت دارد كالا را در مقصد به گيرنده كالايي كه نامه وي در اين سند ذكر شده ، تحويل دهد و يا به طريق ظهر نويسي به ساير اشخاص گرداند . بارنامه يك سند قابل معامله و يك سند كتبي و دال بر عقد قرارداد حمل و نقل است .بارنامه توسط شركت حمل و نقل صادر مي گردد و سند بارگيري كالا در بندر مبداء است .

مانيفست
 : مانيفست شامل صورت يا فهرست كامل و تفصيلي تمام بسته بندي ها و كالاهاي بارگيري شده در شناور ( كشتي ، لنج ) است كه ناخدا براي اطلاع از محمولات خود همراه دارد . 

فاكتور :
 فاكتور سندي است كه توسط فروشنده ( صادر كننده ) به نام خريدار ( وارد كننده ) صادر ميشود . در اين سند نام و نشاني خريدار و فروشنده ، مشخصات كالا ، بسته بندي ، منباي فروش و شيوه حمل و همچنين نوع و مقدار و ارزش كالا درج مي گردد .

صورت بسته بندي :
 سندي است كه به تفصيل بسته بندي را نشان مي دهد . در اين سند مشخصاتي مانند نوع كالا ، تعداد ، محتويات هر بسته ، وزن خالص و ناخالص به تقصيل فهرست شده است .

گواهي مبداء :
 اين گواهي بنا به تقاضاي فروشنده يا نماينده وي به وسيله اتاق بازرگاني صادر ميشود و ضمن تائيد كشور توليد كننده كالا ، حاوي اطلاعاتي در مورد كالاي مزبور بوده و ممهور به مهر اتاق بازرگاني است .

بارنامه حمل داخلي :
 بارنامه حمل داخلي سندي است كه توسط شركت هاي حمل و نقل ( متصديان حمل ) داخلي به هنگام بارگيري محموله از گمركات به مقصد انبار بيمه گذار يا حمل كالا از يك شهر به شهري ديگر در داخل يك كشور صادر مي گردد .

صورت مجلس گمركي :
 در صورتي كه كالا در حين حمل از مبداء تا گمرك مقصد دچار آسيب ديدگي شود و يا حين تخليه در گمرك با حضور نمايندگان و حمل كننده صورت گيرد خسارت مشهود باشد ، نوع و مقدار خسارت در برگه بارشماري ( تالي گمركي ) قيد ميشود . لذا صورتمجلس گمركي به هنگام تخليه كالا و يا پس از آن تنظيم شده و مندرجات آن دقيق و به عنوان سندي بي طرف حائز اعتبار حقوقي است و به امضاء گمرك و شركت حمل و نقل و يا نماينده صار كننده بارنامه مي رسد.

گواهي عدم تحويل كالا :
 اگر يك يا چند بسته كامل از كل محموله به مقصد نرسد ، شركت حمل و نقل ، اول صورتمجلس گمركي را تهيه مي كننده و پس از استعلام از كليه گمركات مسيري كه كالا عبور كرده است و گرفتن جواب منفي از پيدان شدن كالاي مفقود شده ، نسبت به صدور گواهي عدم تحويل اقدام مي نمايد . 

گزارش مقامات انتظامي :
 اين سند را مقامات انتظامي تهيه مي كنند كه بيانگر بروز تصادف و يا بروز حادثه ، زمان تصاف ، مشخصات اتومبيل زيان ديده ، تعيين مقصر حادثه و چگونگي وقوع خسارت مي باشد .

قبوض باسكول :
 قبص باسكول نشان دهنده مقدار كالاي رسيده به مقصد ( گمرك يا انبار بيمه گذار ) در يك حمل است و تفاوت بين وزن بارنامه و وزن اعلام شده در قبص باسكول كسري ها و ريزش هاي بين راهي را مشخص مي سازد .

برگه تسويه خسارت :
 اين برگه به منزله قطعي شدن خسارت بوده و امضاء آن به اين معني است كه بيمه گذار خسارت خود را دريافت داشته و اذعان نموده است كه هيچ ديني نداشته و هيچ ادعايي بابت دريافت خسارت از شركت بيمه ندارد .

برگه جانشيني يا وكالت نامه :
 اين برگه پس از تسويه خسارت صادر و بيمه گذار طي آن اعلام مي كند كه كليه حقوق خود را نسبت به شئ خسارت ( معادل خسارت پرداختي ) ديده به بيمه گر واگذار نمايد به عبارت ديگر بيمه گذار بدينوسيله بيمه گر را به عنوان قائم مقام خود معرفي نموده و به اين حق را مي دهد كه مسئولين يا متصديان خسارت پيگيري قرار دهد .

پروانه سبز گمركي :
 اين سند پس از انجام كليه تشريفات گمركي براي كالاي وارداتي صادر مي كند و نشان دهنده اين است كه كليه هزينه هاي گمركي ، سود بازرگاني ، هزينه هاي انبارداري و ... و عوارض ديگر متعلق به آن كالا توسط وارد كننده پرداخت شده است و صاحب كالا با در دست داشتن اين سند كالاهاي خود را از گمرك خارج نمايد .

نويسنده: احد اصغری ? تاريخ: چهار شنبه 6 آبان 1394برچسب:اصطلاحات بیمه باربری, بیمه البرز, ? موضوع: <-CategoryName-> ?

صفحه قبل 1 صفحه بعد

CopyRight| 2009 , bimealborz4632.LoxBlog.Com , All Rights Reserved
Powered By LoxBlog.Com | Template By:
NazTarin.Com